We store cookies to improve our website. Do you agree? More info on our privacy pages.

 

ONDERZOEK EN ONTWIKKELING

Alle producten worden ontworpen in onze eigen R&D afdeling. mobietec® werkt steeds met aluminium in combinatie met RVS. De kennis van deze materialen helpt ons om steeds nieuwe producten te ontwerpen of bestaande producten te verbeteren om onder andere het gebruiksgemak van de gebruiker te vergroten. Doordat we dit proces in eigen huis uitvoeren, kunnen we op betrekkelijk korte termijn nieuwe producten op de markt brengen.

TESTEN VAN mobietec® DAKDRAGERS

Na de ontwikkeling en het uitwerken van een prototype wordt het product getest. Theoretische testen gebeuren via gespecialiseerde programma’s op computer en gebruikstesten worden in ons atelier of buitenshuis uitgevoerd. Indien certificatie vereist is, dan wordt er met een erkende externe partner gewerkt.

PRODUCTIE VAN ONZE PRODUCTEN

Nadat de productiehandleidingen getekend zijn voor het atelier kan de voorbereiding beginnen voor de serieproductie. Het gehele productieproces is onderworpen aan verschillende controles alvorens het product naar de klant vertrekt. Montagehandleidingen worden voorzien indien het product door de klant zelf wordt gemonteerd. Bij ieder product hoort een gebruikshandleiding, deze is bestemd voor de eindgebruiker. Op deze gebruikshandleiding staat de nodige informatie om het product te registreren op deze site zodat de garantie kan gevalideerd worden.

mobietec® SERVICE

Onze uitgebreide service zorgt ervoor dat u bij pech of problemen steeds uitzonderlijk snel geholpen wordt. Daarvoor hebben wij enkel het serienummer van uw product nodig en we doen zo snel als mogelijk het nodige voor u. Een service-oproep kan via email of telefoon.

Ontvang de nieuwsbrief


 

CHAT VIA SKYPE MET

  E-mail ons

info@mobietec.be

  Bel ons

+32 479 835 106
+32 496 505 605

  Bezoek ons

MOBIETEC
Hille Zuid 3
8750 Zwevezele
België

 

Sitemap - Privacy - Legal Disclaimer

Verkoopsvoorwaarden - Garantiebepaling

Copyright mobietec®

Een website van 2design Website door 2design Roeselare