We store cookies to improve our website. Do you agree? More info on our privacy pages.

DAKDRAGERS mobietec®

Begin 2007 begonnen de activiteiten van mobietec®. Er was een bagagedrager bedacht die voldeed aan uiteenlopende eisen qua look, mogelijkheden en materiaalgebruik.

Licht en sterk, zijn de eisen van een imperiaal.

Het imperiaal of porte bagage moest eerst en vooral sterk zijn, maar toch licht. Aluminium diende zich aan als materiaal door zijn verwerkingsmogelijkheden (mits gebruik te maken van de juiste legering) en de mogelijkheid om het profiel zodanig te ontwerpen dat het sterk was. Daarnaast kan aluminium een mooie afwerking meekrijgen; anodisatie. Doel 1 was bereikt: een laag eigen gewicht met een zeer hoge draagkracht.

Het aluminium wordt gecombineerd met RVS (inox) bevestigingsmaterialen. Deze combinatie zorgt ervoor dat het product mooi blijft. Doel 2 was bereikt: het product bleef mooi tijdens zijn ganse levenscyclus.

Uw imperiaal op maat, zonder wachttijd

Door de opbouw van het product was het niet alleen modulair, maar was maatwerk te leveren zonder dat de klant langer moest wachten. Het ganse productieproces is opgezet om een zo kort mogelijke doorlooptijd te hebben en zo snel mogelijk te kunnen leveren aan de klant. Het product wordt helemaal binnenshuis ontwikkeld en geproduceerd. Doel 3 was bereikt: het product was modulair en maatwerk is geen probleem.

Productie met respect voor het milieu

Dan moest er nog rekening gehouden worden met het milieu. Aluminium is oneindig en 100% recycleerbaar. Door het lage eigen gewicht van onze producten verlagen we het verbruik van de wagen waarop het gemonteerd is. We maken alles in België en al onze toeleveranciers zijn zo dicht mogelijk gevestigd. We hoeven dus niet nodeloos het milieu te belasten om goederen in te voeren vanuit verre bestemmingen. Een 100% Belgisch product op de markt brengen werd als bijkomend doel gerealiseerd.

Eigen service en montage team

Deze doelen werden een leidraad voor de verdere uitwerking van het bedrijf. Bijkomende wil mobietec® een zo goed mogelijke service bieden aan de klanten door een eigen service/montage team op de baan te hebben.

Service wordt over de ganse wereld vanop afstand geboden. Ons eigen montageteam opereert enkel in eigen land. In de andere landen gebeurt dit door de plaatselijke distributeurs.

Dealers van de mobietec® dakdragers

Onze producten worden verdeeld via garages en ombouwers. De montage wordt door hen uitgevoerd. De klant/gebruiker kan de montage ook zelf doen doordat wij een handige montagehandleiding bij elk product voorzien.

Ontvang de nieuwsbrief


 

CHAT VIA SKYPE MET

  E-mail ons

info@mobietec.be

  Bel ons

+32 479 835 106
+32 496 505 605

  Bezoek ons

MOBIETEC
Hille Zuid 3
8750 Zwevezele
België

 

Sitemap - Privacy - Legal Disclaimer

Verkoopsvoorwaarden - Garantiebepaling

Copyright mobietec®

Een website van 2design Website door 2design Roeselare